EFF

Föreningen Emmas Flitiga Fötter bildades 1986. Från början hade vi enbart dansinspirerade grupper men efter hand har vi utvecklat vårt utbud. Idag har vi grupper i barngymnastik, drillning, zumba, zumba toning, zumba strong, kondition/core, kondition/dans, pole fitness/dans, yoga & step.

Vi håller huvudsakligen till i Emmaboda sporthall
(A-hallen, B-hallen och C-hallen),
men vi kör även vissa pass i Vissefjärda. 

Vårt motto är att alla ska ges möjlighet att träna och att det inte ska kosta för mycket pengar. Vi satsar på att våra ledare skall vara välutbildade för att inspirera och ge våra medlemmar en så säker träning som möjligt. Ledarna går regelbundet på kurser för att hänga med i trenderna inom träning. Samtliga ledare arbetar ideellt i föreningen. Föreningen är medlem i Svenska Gymnastikförbundet.

Inspiration i vardagen

01

Motion på dina villkor

Oavsett vilken form du väljer eller nivå du börjar på har våra instruktörer och ledare alternativ som passar dina villkor.

02

Gruppträning

Det är roligt att träna tillsammans, det skapar motivation, dynamik och glädje. Vardagsmotion med inslag av styrka, uthållighet och smidighet finns i alla våra dans och gymnastikpass.

03

Dans & Gymnastik

Våra träningspass är utvecklade från både dans och gymnastiska grundpelare, där vi kombinerar lekfullhet för de yngsta till styrka och uthållighet för mer avancerade nivåer.

Core Fitness
Pole Fitness Dance
Bamse Gympa

Träna
med
EFF

Följ oss på
Facebook